Destiller

Distizym® Protacid - Foam reduction and yeast nutrition

Hersteller:
Distizym® ​​​​Protacid - Acidic fungal protease. Hydrolyzes proteins into peptides and amino acids. The main activity of the siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG

Distizym® ​​​​Protacid - Acidic fungal protease. Hydrolyzes proteins into peptides and amino acids. The main activity of the enzyme is based on the proteinase (EC.3.4.2x.xx) obtained from a specially selected strain of Aspergillus niger.

In short:

  • Product: Thermotolerant, acid-resistant special fungal enzyme
  • Scope of application: Cereal mashes
  • Purpose: For alcohol production for the degradation of proteins in mashes


Special features:

  • Protein degradation to reduce foaming
  • Improved nitrogen supply for yeast
  • Improved nutrient supply facilitates increased alcohol yield


Check the data sheet for information on temperature and pH.

Dosage:

  • Corn: 30 ml/t
  • Rye: 30 ml/t
  • Barley: 50 ml/t
  • Wheat: 50 ml/t

Packaging unit 10 kg, 1000 kg

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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Zertifizierter Önologe, Absolvent der Universität für Landwirtschaft in Krakau, Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.