Hefe, Nährstoffe, Enzyme
Destiller

Enerzym® HT

Hersteller:
Strong glucoamlysis for starch saccharification Highly concentrated glucoamylase (EC.3.2.1.3.) from Aspergillus niger for the degradation of siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG

Strong glucoamlysis for starch saccharification

Highly concentrated glucoamylase (EC.3.2.1.3.) from Aspergillus niger for the degradation of hydrolyzed starch.

At a glance:
Product Highly concentrated glucoamylase
Range of use Saccharification of mashes and juices from fruits and cereals
Goal Complete saccharification of starch
Special features
  • Avoidance of starch-based hazes
  • Complete saccharification of liquefied starch and its dextrins
  • Check technical data sheet for information about temperature and pH
Dosage Saccharification from starch raw materials: 500 mL/ton

 

Starch degradation for apple juice concentrate production: 10 – 25 mL/1,000 L juice (12 °Bx)

Minimization of the residual extract in dietetic beers: 2 – 5 mL/100 L green beer

Packaging unit 10 kg

 

1,125 kg

Dateien zum Herunterladen
Weitere Produkte dieses Herstellers
Last viewed
Sie wissen nicht, welches Produkt
wählen?
HELFEN
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Zertifizierter Önologe, Absolvent der Universität für Landwirtschaft in Krakau, Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.