Enzyme, Zusatzstoffe zur Verbesserung der Pressung
Destiller

Frutase® EG Press

Hersteller:
Frutase® EG PressIdeal pressing preparation of apple mashes For effective pome fruit mash treatment. The product is derived from a siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG

Frutase® EG PressIdeal pressing preparation of apple mashes

For effective pome fruit mash treatment. The product is derived from a recombinant microbiological source (EC. 3.2.1.15).

At a glance:

Product Liquid highly concentrated enzyme preparation
Range of use Pome fruit
Goal Selective degradation of pectins to achieve lower mash viscosity
Special features
  • Lowest release of fine sediments and therefor faster cleaning of pressing clothes
  • Economical yielding of juice and efficient extraction of pome fruit mash
  • Viscosity decline in the fruit mash
  • Optimization of yield and capacity during pressing and pomace extraction
Dosage Single pressing or pressing plus leaching: 50 – 75 mL/t mash

Pomace extraction: 50 – 75 mL/t mash

Packaging unit 10 kg
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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.