Destiller

Bandpresse EBP650

Hersteller:
Gewicht: 1060 kg
Produktionsland: Austria
Herstellergarantie: 1 rok
Elektrischer Anschluss:  
Nennleistung kg / h: 1500 kg owoców/h
Saftausbeute:  
Produktcode: EBP 650
Verfügbarkeit: 30 days
Belt press with pneumatic belt tensioner, automatic belt control, high pressure belt cleaner and optional brush cleaning system for the belt. The siehe vollständige Beschreibung
Bruttopreis: 78 326
Nettopreis: 63 680
BESCHREIBUNG

Belt press with pneumatic belt tensioner, automatic belt control, high pressure belt cleaner and optional brush cleaning system for the belt. The mash is applied to the belt in a uniform layer by the adjustable metering box, at the end of the pressing sequence the pomace is removed from the belt by a scraper. In combination with our WALC and WAR65 washing systems, the level of the metering box is automatically supervised and controlled.

Processable materials
Apples, Pears, Quince, Blueberries, Beetroot, Carrots, Manioc, Vegetables.
This represents just an example, based on different materials and a selection of fruit processed in practice.

Technical data
Height pomace ejector 840 mm
Height waste water drain 210 mm
Height juice outlet 400 mm
Connection for juice outlet 2
Connection for waste water ø 75 mm
Water consumption for cleaning 3 l/min
Contact time 1,9 - 3,8 min
Belt speed 0,9 - 1,8 m/min
Juice yield 75 %
Material 1.4301 / AISI 304
Weight 1 060 kg
Conveyor height 0 - 50 (stufenlos) mm
Conveyor width 450 mm
Strip length 7 200 mm
Belt width 650 mm
Discharge height 1 460 mm
Height 1 460 mm
Width 1 460 mm
Length 2 540 mm
Electrical protection 16 A
Connected load 400V 50Hz (dreiphasig)
Motor rating Antriebsmotor 0,55 (0,75) Reinigungsmotor 0,12 (0,16) kW (PS)
Nominal rating kg/h 1 500 kg/h
Video
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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.