Destiller

Trenolin® ProStab

Hersteller:
Trenolin® ProStab Enzymatic stabilisation of proteins in wine Trenolin® ProStab acts on thermolabile chitinases and thaumatin-like siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG
Trenolin® ProStab
Enzymatic stabilisation of proteins in wine
Trenolin® ProStab acts on thermolabile chitinases and thaumatin-like proteins, which play a decisive role in turbidity formation. Protein stability can thus be achieved at an early stage.
 
At a glance:
  • Product Protease
  • Range of use White and rosé musts
  • Goal For optimal proteolyse

Special features
  • Prevents protein turbidity from forming in wine
  • Labour time and cost savings
  • No wine losses
  • No change in the wine’s aroma and colour

Dosage 5 – 10 mL/hL
Packaging unit 5 kg
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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.