Destiller

Yeast for the production of aromatic white and rosé wines, Oenoferm® Arome

Hersteller:
Rosé- und Weißwein
Oenoferm® Arôme Yeast for the production of aromatic white and rosé wines Yeast selected for its excellent fermentation siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG
Oenoferm® Arôme
Yeast for the production of aromatic white and rosé wines
Yeast selected for its excellent fermentation performance at low temperatures with a high aromatic potential. At these temperatures, Oenoferm® Arôme favours the production of esters, giving wines with an intense fruitiness and a balanced mouthfeel.
 
At a glance:
Alcohol tolerance 14 Vol.-%
Fermentation temperature 12 – 18 °C
Influence on MLF Neutral
Nitrogen requirement Moderate
Recommended range of use White and rosé wines
Aroma profile Exuberant esther notes, fruity nose and balanced palate

Special features
Low volatile acidity production
Low SO2 and H2S production
Average glycerol production: 4 to 6 g/l

Dosage 20 g/100 L
Packaging unit 0,5 kg
10 kg
Dateien zum Herunterladen
Weitere Produkte dieses Herstellers
Sie wissen nicht, welches Produkt
wählen?
HELFEN
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.