Enzyme, Zusatzstoffe zur Verbesserung der Pressung
Destiller

Fructozym® UF

Hersteller:
Fructozym® U Enzyme complex of pectinase and acid proteaseFructozym® UF is a liquid, concentrated pectolytic enzyme (EC. 3.2.1.15), siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG

Fructozym® U

Enzyme complex of pectinase and acid proteaseFructozym® UF is a liquid, concentrated pectolytic enzyme (EC. 3.2.1.15), enriched with arabanase and acid protease.
At a glance:

  • Product Liquid, concentrated pectolytic enzyme
  • Range of use Fruit juices
  • Goal For improved filterability and stability

Special features

  • Improved self‐decantation and stability of fruit juices known as rich in protein
  • Increased flux‐rate during ultrafiltration
  • Improved color for juices with anthocyanin pigments

Dosage Apple juice (12 ‐ 15 °Bx) : 20 ‐ 30 mL/1,000 L juiceSour cherry: 40 ‐ 60 mL/1,000 L juice
Grapes (white): 40 mL/1,000 L juice
Packaging: 10 kg

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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.