Destiller

Fructozym® APX

Hersteller:
Powerful press enzyme for apple processing Concentrated, liquid enzyme preparation (EC. 3.2.1.15) from Aspergillus niger for selective siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG

Powerful press enzyme for apple processing

Concentrated, liquid enzyme preparation (EC. 3.2.1.15) from Aspergillus niger for selective degradation of hydrolyzed pectin in pome fruit mash.

At a glance:

Product Concentrated special pectinase
Range of use Pome fruit mash
Goal Viscosity decrease in pome fruit mashes
Special features
  • Optimized press capacity and good yield during the first pressing stage
  • Low release of sediment, consequently easy cleaning of presses
  • Check technical data sheet for information concerning temperature and pH
Dosage Apple mash: 45 ‐ 70 mL/1,000 kg mash

Pear mash: 60 ‐ 90 mL/1,000 kg mash

Packaging unit 10 kg
Dateien zum Herunterladen
Weitere Produkte dieses Herstellers
Sie wissen nicht, welches Produkt
wählen?
HELFEN
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.