PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
HANDKAPSELBÜGLER (2- Arbeitsgänge) für die Glättung der SEKTKAPSELN mit einer maximalen Länge von 150 mm. Die Maschine ist ausgestattet mit Gummimuffen für
This machine is suitable for washing and grinding fruits and vegetables. The poured fruit falls directly into the water basin, then the elevator conveyor pulls out from the water, where clean it
De-stoning / straining system with changeable screens and adjustable rotor for de-stoning and straining fruit and berries. The stones are ejected separately from the mash.
Processable
The particularly robust yet lightweight trimmer enables you to work on slopes as well as on large flat surfaces. A fully modular design leaves almost nothing to be desired. The cutter bars can be
The carbonator is responsible for all operations related to the carbonation of the drink in order to obtain water saturated with CO2. The degree of CO2 saturation is adjustable. The PLC panel is
Eccentric screw pump driven by a continuously variable gear. The pump speed and thus the flow rate of the pump can be precisely adjusted by turning the knob. This increases the service life of the
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.