Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Spiriferm is a strongly fermenting dry pure yeast of the Saccharomyces cerevisiae strain. Spiriferm’s fermentation characteristics
are ideal during fermentation of fruit distillery
Safety valve, tank for nitrogen installation. The valve is also designed to protect the wine with an inert gas, in this case nitrogen, without causing an increase in pressure in the tank. The
The crushing of destemmed and sorted grape is essential for the quality of the future wine, especially red one. The crushing enables the bursting of berries without crushing the seeds and damaging
MOD-Dampferzeuger. TD9 ist zur Desinfektion von Fässern, Abfüllmaschinen, Filtern, Tanks und anderen Geräten bestimmt.
MAXIMALE ARBEITSLEISTUNG 9,9 KW
SPANNUNG 1-220V,
Sirio-Keraminamphoren eignen sich sowohl für die Weingärung als auch für die Weinreifung. Geringe Größe und geringes Gewicht ermöglichen einen einfachen Transport
Manual bench labeler suitable for self-adhesive labels to be applied on cylindrical containers such as bottles, jars, cans, tins, flacons; it is equipped with one single labeling station for
De-stoning / straining system with changeable screens and adjustable rotor for de-stoning and straining fruit and berries. The stones are ejected separately from the mash.
Processable
Washing system consisting of washing vessel, vertical auger-type elevator and add-on centrifugal mill RM40. The pivoting turret allows the upper section to be rotated through 90° to save space
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.