PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
The pre-pruner is used to remove the one-year-old wood and can be used in cordon systems as well as for spur training. The cutting head is equipped with a different number of cutting pairs
Carbomaxx
Simple carbonization of sparkling wine / beer / cider, etc.
Consistency is key in ensuring the high quality of beverages. This mostly pertains to precise carbonization of the
Die Früchte werden durch den Verlesetisch in den Waschbehälter weitergeleitet, wo die erste Reinigungsphase beginnt. Mit Hilfe des Förderbandes werden die Früchte unter
Devices for microfiltration of juices, drinks, inctars, syrups, infusions from 10 to 500 hl/h, in automatic or manual version, are made of AISI 316 stainless steel, ensuring strict sanitary and
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.