PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Washing system for fruits and vegetables, consisting of sorting grid, washing vessel and chain conveyor. Washing process takes place in the washing area with fresh water shower on the conveyor
Here you find inexpensive support to your fight for a weed-free and well loosened undervine area. The weed regulation is simply done by covering with soil – so high driving speeds are
Spiriferm Arom Brennereihefe ist eine ausgewählte aromaverstärkende Hefe für den Einsatz in der Destillation.
SpiriFerm Arom ist eine effizient fermentierende Trockenhefe der
Safety valve, tank for nitrogen installation. The valve is also designed to protect the wine with an inert gas, in this case nitrogen, without causing an increase in pressure in the tank. The
Tankmischer sind Mischgeräte, die hervorragende Mischergebnisse und zusätzliche praktische Vorteile bieten, z. B. die Möglichkeit, Flüssigkeiten zu mischen und gleichzeitig
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
Mash tun, electrically heated, with heating jacket. The double-wall construction in the housing and bottom allows for quick and energy-efficient heating and cooling of the mash.
Polished
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.