PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Basket press with pivoting round basket and hydraulic power unit. Easy and safe operation thanks to automatic pressure relief valve on hydraulic power unit.
Processable materials:
Automatic labeling machine for wine bottles up to 1000 b / h Automatic labeling machine from the renowned Italian manufacturer ENOS for labeling wine bottles.
As standard, the device applies
MICRO/MACRO OXYGENATIONTanks that deprive the wine of natural oxygen are increasingly being used. Therefore, oxygen must be added artificially to achieve the beneficial effects of activating the
The world’s first barrel cleaner on the market powered by a water hydraulic motor with an integrated suction system. This innovative piece of equipment offers the same impressive cleaning
Bottle neck freezers help to remove yeast sediment that settles inside inverted bottles during the remuage process, in the production of sparkling wine, traditional champagne, méthode
Washing system for fruits and vegetables, consisting of sorting grid, washing vessel and chain conveyor. Washing process takes place in the washing area with fresh water shower on the conveyor
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.