PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Oenoferm STRUCTURE
Specially developed for the fermentation of full-bodied, tanninrich and colour intensive red wines. Provides aromas of cherries, berries and nuts and it supports the
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
Automatischer Etikettierer (Etikettierer) des renommierten italienischen Herstellers ENOS zum Etikettieren von Weinflaschen.
Standardmäßig bringt das Gerät zwei Etiketten an
Made in stainless steel AISI 304, practical, safe, guarantees also the small producer the quality and safety of high level product filtration. With 20x20 cm plates of polyethylene (on request
Automatic labeling machine for wine bottles up to 1000 b / h Automatic labeling machine from the renowned Italian manufacturer ENOS for labeling wine bottles.
As standard, the device applies
Oenoferm TIPICO
Special yeast for the fermentation of mainly white wines while retaining the typical variety aromas of the grapes. Alcohol tolerance: 15 % vol. Specially suited for Riesling
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.