De-stoning / straining system with changeable screens and adjustable rotor for de-stoning and straining fruit and berries. The stones are ejected separately from the mash.
Processable
Carbofresh Pro-Inox (ICS 210)
Quality improvement in white an rosé wines
The unique incorporation of fine carbon dioxide bubbles lends freshness and lightness to the flavour and body
MICRO/MACRO OXYGENATIONTanks that deprive the wine of natural oxygen are increasingly being used. Therefore, oxygen must be added artificially to achieve the beneficial effects of activating the
Automatic labeling machine for self-adhesive labels. Labeling is carried out using a rotating plate and a pneumatic container locking system: this system allows you to work with many formats, such
Tanks mit variabler Kapazität sind in letzter Zeit zu einem festen Bestandteil der Weinindustrie geworden. Sie bieten kleinen und wachsenden Weingütern die vollständige Kontrolle
Tankmischer sind Mischgeräte, die hervorragende Mischergebnisse und zusätzliche praktische Vorteile bieten, z. B. die Möglichkeit, Flüssigkeiten zu mischen und gleichzeitig
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.