PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Automatic labeling machine for self-adhesive labels. Labeling is carried out using a rotating plate and a pneumatic container locking system: this system allows you to work with many formats, such
Immersion electric heater for heating wine, juices or other beverages. Made of stainless steel.
Temperature regulation from 0 to 40°C
Bar length: approx. 600 mm
Diameter:
The particularly robust yet lightweight trimmer enables you to work on slopes as well as on large flat surfaces. A fully modular design leaves almost nothing to be desired. The cutter bars can be
Pump Z25
Description
Self-priming pump enterily made of AISI 304 cast stainless steel, equipped with neoprene impeller, available with or without bypass. Suitable for decantation of
Done correctly, filtering with kieselgur (or micro-filtering) enables a crystal-clear product to be obtained without interfering with its organoleptic qualities, and avoiding the need to perform
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN XL można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia drzew owocowych bez ingerencji w strukturę gleby.
Halbautomatische etikettiermaschine, die im selben Arbeitszyklus Frontetikett und Ruckenetikett kleben kann. Sie gibt die Mglichkeit, zylindrische und viereckige Flaschen, Glaser uns auch andere
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.