PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
The Cleaning and sorting table is a combination device for cleaning and manual sorting of your fruit and vegetables. Cleaning takes place with the help of water spriklers and brushes from three
Mash tun, electrically heated, with heating jacket. The double-wall construction in the housing and bottom allows for quick and energy-efficient heating and cooling of the mash.
Polished
Professional stainless steel decanter valve for removing wine from the sediment. The tube can be positioned to collect the wine from above the sediment. The valve can be connected to any source
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.