LANCMAN VSX
Performed for pressing grapes, apples into juice, wine… Easy to work with, man must only connect the press with the water supply from the house (simply with the plastic
OBSTPRESSE LANCMAN VSPIX
Zum Trauben- und Obst-pressen…Einfach zum Pressen mit dem Wasserleitung-Druck 2,5 oder 3 bar (abhängig von Modell). Leichte Konstruktion, Deckel, Wahne und
OBSTPRESSE LANCMAN VSPX / VSPX PLUS
Zum Trauben- und Obst-pressen…Einfach zum Pressen mit dem Wasserleitung-Druck 2,5 oder 3 bar (abhängig von Modell). Leichte Konstruktion, Deckel,
Pump Z25
Description
Self-priming pump enterily made of AISI 304 cast stainless steel, equipped with neoprene impeller, available with or without bypass. Suitable for decantation of
Nalewarka 4 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Urządzenie wyposażone w filtr płytowy F20 oraz pompę Z25.
Suitable for sealing up polylaminate/aluminium capsules for bottles 0.5 to 2 liters, from 180 mm to 360 mm high. Max capsule length 60 mm. VOLTAGE: 230 V. Hz.50 Kw.0,18. RATE: 1400 rpm.
Made in stainless steel AISI 304, practical, safe, guarantees also the small producer the quality and safety of high level product filtration. With 20x20 cm plates of polyethylene (on request
Gravity filler for wine, made of stainless steel with a manual corker. The filler is equipped with a pump integrated with the buffer tank by level sensors. 10 pouring nozzles. Infusion on the
Nalewarka 6 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Wydajność urządzenia: od 600 do 900 butelek na godzinę. Urządznie wyposażone
6 nozzle gravity filler made of AISI 304 stainless steel. Buffer tank volume: 75 liters. Capacity: 750-900 bottles per hour. Dimensions: 830 x 500 x 910 mm. Weight: 26 kg. This mode is
Gravity pourer for wine, made of stainless steel. Equipped with a pump integrated with the buffer tank by level sensors. 10 pouring nozzles. Infusion on the so-called level. Efficiency: about 1200
Isobaric filling machine for sparkling wines. Maximum working pressure 4 bar. 4 filling nozzles. Filling ranges from 0.2 to 2 liters. Capacity from 150-200 b/h. Dimensions: 800x830x1600mm.
Diese kontinuierliche Obstpresse bzw. Mostpresse vereint innovative Presstechnik mit einfacher Bedienung. Pneumatische Bandspannung, automatische Bandregulierung und Hochdruck-Bandreinigung
Washing system consisting of washing vessel, vertical auger-type elevator and add-on centrifugal mill RM5,5 for belt presses (except EBP350). The pivoting turret allows the upper section to be
Standardzubehör
Der Futterdämpfer besteht aus Edelstahl, der gegen hohe Temperaturen beständig ist.
Der Kessel kann leicht durch Umdrehen geleert werden.
Der Feuerraum ist
MK2000 The Two-stage de-stoner, pulper.
The machine is suitable for de-stoning of stone fruits. The chopped fruit can be delivered to a container, a pasteurizer, a jam extractor or a mousetrap,
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.