Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Internal diameter 26.20 mm
External diameter 50.50 mm
Thickness / Height 2.10 mm
MaterialVMQ/300 26,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332148741
Approvals Acc. to FDA CFR21:
The particularly robust yet lightweight trimmer enables you to work on slopes as well as on large flat surfaces. A fully modular design leaves almost nothing to be desired. The cutter bars can be
Gravity filler for wine, made of stainless steel with a manual corker. The filler is equipped with a pump integrated with the buffer tank by level sensors. 10 pouring nozzles. Infusion on the
Stand for Barriques barrels with a capacity of 225 - 300 liters or Tonneaux barrels 350/500 lt. The stand is made of durable aluminum. The stand will work well in any
Oenoferm ROUGE
Special yeast for the fermentation of colour stable and clean red wines. The reduced beta-glycosidase activity will retain a maximum of antocyanes. Quick fermentation start
The PZ tanks with air cap is used for fermentation and storage of wine and other alimentary liquids. The high polished tank’s inside does not allow the capture of wine scale and facilitates
Das kompakte IceChilly-Kühlgerät aus Edelstahl ist eine ideale Lösung für Mikrobrauereien, Hobbybrauereien und kleinere Weingüter, die für ihre Anwendungen lediglich
The rotary rinsing machine mod. TP is designed to rinse new bottles, to clean the inside from powder and any small particle, prior to the filling operation. The operator places by hand the bottle
Konische Tanks sind aus Edelstahl AISI304, Hochglanz hergestellt. Sie sind ideal für die Fermentation von Bier undanderen Flüssigkeiten mit Sedimenten. Der konische Boden von 60°
The VinInfo is a modular system in every aspect. The building-blocks of the VinInfo management system are the BU - the ‘Basic Unit’. Each tank and each additional item (pumps, room
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.