Flow sight glasses made of AISI 304 or 316L stainless steel. The presented model with a Clamp connection on one side and a welding connection on the other.
6-nozzle filler made of stainless steel 1.4301 / AISI 304. The device will handle a wide range of bottle heights and neck diameters. From 0.25 liter to 5 liter bottle capacity. The pourer is
Pump with a flexible impeller for the gentle transport of wines, juices, fruit and grape pulp. The pump is equipped with an inverter.
Capacity
Speed
max.
Suitable for sealing up polylaminate/aluminium capsules for bottles 0.5 to 2 liters, from 180 mm to 360 mm high. Max capsule length 60 mm. VOLTAGE: 230 V. Hz.50 Kw.0,18. RATE: 1400 rpm.
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Die Kleingeräte der Modellreihe Chilly M-LT (Low Temperature) sind kompakt konstruiert und sehr leicht an ein bestehendes Rohrleitungssystem anzuschließen.
Washing system for fruits and vegetables, consisting of sorting grid, washing vessel and chain conveyor. Washing process takes place in the washing area with fresh water shower on the conveyor
Der manuelle Rinser mod. SSM spült leere Flaschen und Gläser vor dem Abfüllvorgang. 2 Düsen sind zum Spülen mit Wasser und Düsen zum Blasen mit Druckluft oder
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.