PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Pump with a flexible impeller for the gentle transport of wines, juices, fruit and grape pulp. The pump is equipped with an inverter.
Capacity
Speed
max.
The StarCap semi-automatic bottle corker from Tenco provides excellent corking capacity for small wineries or avid home vintners. It is pneumatically driven so you will need an air compressor to
Professional stainless steel decanter valve for removing wine from the sediment. The tube can be positioned to collect the wine from above the sediment. The valve can be connected to any source
Self-priming eccentric screw pump mounted on a running gear with dry-run protection, level sensor and welding adapter. Pump with frequency converter and bypass. Fittings DIN DN
UHT sterilization systems are designed to sterilize beverages at temperatures as high as 145°C. UHT (Ultra-high temperature processing) - sterilization of food products, consisting in rapid,
Der vorgestellte Filter ist für die Filtration von Wein und vor allem für die Filtration von Wein mit Sedimenten bestimmt, die nach dem Entfernen des Weins von oberhalb des Sediments
CHARACTERISTICS
Simple and clear operation
Informative display with high contrast LED lighting for distance sighting. Simultaneous display of the measured and the set-temperatures,
Gravity pourer for wine, made of stainless steel. Equipped with a pump integrated with the buffer tank by level sensors. 10 pouring nozzles. Infusion on the so-called level. Efficiency: about 1200
Vibrating hoppers Delta AEV/CVE
The vibrating plate hopper enables the reception of hand-picked or mechanically harvested grapes, the effi cient draining of free juices and the grapes
High quality stainless steel tank (AISI304) for fermentation and / or aging of wine, cider. The pneumatic system allows the lid to be placed at any height, protecting the wine from contact with
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.