Destiller

UHT Sterilizer

Hersteller:
UHT sterilization systems are designed to sterilize beverages at temperatures as high as 145°C. UHT (Ultra-high temperature processing) - siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG

UHT sterilization systems are designed to sterilize beverages at temperatures as high as 145°C. UHT (Ultra-high temperature processing) - sterilization of food products, consisting in rapid, lasting 2-10 seconds, heating to a temperature of over 100 ° C and equally rapid cooling to room temperature. Such sterilization kills the bacterial flora without changing the taste of the product.

Weitere Produkte dieses Herstellers
Sie wissen nicht, welches Produkt
wählen?
HELFEN
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.