PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Płyty filtracyjne 40x40 cm - ST5 - 0,3 mikrona.
Sterylne mikrobiologicznie płyty filtrujące do filtrowania w szczególności przed butelkowaniem. Prezentowane płyty
An example set for mechanical weed control in the axis of vine bushes: the Radius SL PLus eco weeder with an active harrow on an SB2 frame. The frame width is hydraulically adjustable from 1.7 to
Drożdże winiarskie Oenoferm® Belle Arome to drożdże przeznaczone do nowoczesnych białych win.
Opis produktu:
Oenoferm® Belle Arome to wyselekcjonowany szczep drożdży
MK2000 The Two-stage de-stoner, pulper.
The machine is suitable for de-stoning of stone fruits. The chopped fruit can be delivered to a container, a pasteurizer, a jam extractor or a mousetrap,
Flexlabeller EVOLUZIONE is designed to stick labels on cylindrical bottles or containers with a diameter between 50 mm and 120 mm. It is perfect for containers of glass, jars, plastic, cans or for
Gerät zum Befüllen und Entleeren von Fässern mit einem Fassungsvermögen von 225-300 Litern.
Pumpe mit flexiblem Laufrad
Pumpenkapazität 1950-10800 Liter/Stunde.
EKO-10 is a semi-automatic table-top labelling machine, able to stick front and back label during the same cycle. This machine allows to label round glass bottles but also square bottles, pots and
The highest quality screw pump with frequency inverter. It is excellent for the transport of very delicate mediums.
Additional options (additionally payable):
pressure
Washing system consisting of washing vessel, vertical auger-type elevator and add-on centrifugal mill RM40. The pivoting turret allows the upper section to be rotated through 90° to save space
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.