Internal diameter 26.20 mm
External diameter 50.50 mm
Thickness / Height 2.10 mm
MaterialVMQ/300 26,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332148741
Approvals Acc. to FDA CFR21:
Internal diameter 32.20 mm
External diameter 50.50 mm
Thickness / Height 2.10 mm
MaterialVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Approvals Acc. to FDA CFR21:
Automatischer Etikettierer (Etikettierer) des renommierten italienischen Herstellers ENOS zum Etikettieren von Weinflaschen.
Standardmäßig bringt das Gerät zwei Etiketten an
Would you like to work permanently with only a single-sided undervine care device, but as comfortably and safely as possible? For this case we have developed the SB MONO, which can be used for
PLUG & PLAY-PUFFERSTATION.
Für eine optimale Kühlwasserverteilung und um die Schalthäufigkeit des Kompressors gering zu halten, empfehlen wir den Einsatz einer externen
Self-priming eccentric screw pump mounted on a running gear incl. 2/3 hose screw connection with locknut MG90/65 nozzle VA and 2/3 hose screw connection with locknut DN65/65 nozzle VA mounted on
Specially selected, pure dry yeast for developing the typical varietal aroma profile of fine, high quality Riesling wines. Yeast strain E 68/73 Saccharomyces
ROTOCAP VINPILOT®
Helfen Sie dabei, Farbe und Tannine aus den Traubenschalen zu extrahieren, indem Sie den oben im Tank gesammelten Most vorsichtig mit VinPilot® RotoCap
De-stoning / straining system with changeable screens and adjustable rotor for de-stoning and straining fruit and berries. The stones are ejected separately from the mash.
Processable
6 nozzle gravity filler made of AISI 304 stainless steel. Buffer tank volume: 75 liters. Capacity: 750-900 bottles per hour. Dimensions: 830 x 500 x 910 mm. Weight: 26 kg. This mode is
Washing system of stainless steel for fruits and vegetables with attached pivoting centrifugal mill. The washing system consists of sorting grid, washing vessel, chain conveyor and add-on pivoting
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.