Mash tun, electrically heated, with heating jacket. The double-wall construction in the housing and bottom allows for quick and energy-efficient heating and cooling of the mash.
Polished
A modern column distiller for the production of the highest quality fruit and grain distillates, including: plum brandy, wine spirits, pome fruit distillates - apples, pears, etc.
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A specialized stainless steel centrifugal pump for transporting hot brew after distillation. Pump housing and impeller made of stainless steel. Stainless steel engine cover. The pump body with the
Centrifugal submersible pump made of stainless steel for pumping fruit pulp (pulp) from barrels with a capacity of 220 l to the distiller. The pump is very handy and easy to use. Can run
A modern column distiller for the production of the highest quality fruit and grain distillates, including plum brandy, wine spirits, and pome fruit distillates - apples, pears, etc.
ROTOCAP VINPILOT®
Helfen Sie dabei, Farbe und Tannine aus den Traubenschalen zu extrahieren, indem Sie den oben im Tank gesammelten Most vorsichtig mit VinPilot® RotoCap
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
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The world’s first barrel cleaner on the market powered by a water hydraulic motor with an integrated suction system. This innovative piece of equipment offers the same impressive cleaning
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Der manuelle Rinser mod. SSM spült leere Flaschen und Gläser vor dem Abfüllvorgang. 2 Düsen sind zum Spülen mit Wasser und Düsen zum Blasen mit Druckluft oder
Fructozym® Ultra HPXExtraction and liquefaction of fibrous raw materials
Pectolytic enzyme (EC. 3.2.1.15) from Aspergillus niger for intensive maceration of fruit and vegetable mash and
Packpresse mit Drehbiet (zwei drehbare Saftwannen) und Hydraulikaggregat. Durch zwei Saftwannen kann zeitgleich mit dem Pressvorgang die Befüllung mit Maische und das Entleeren des Tresters
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.