PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
MANUAL BENCH LABELER suitable for self-adhesive labels to be applied on cylindrical containers, equipped WITN ONE SINGLE LABELING STATION for dispensing the front label (or front and back labels
The Bucher XPro is designed to process whole bunches, destemmed and / or crushed grapes as well as fermented pomace. This grape press is especially dedicated for a selection of qualitative
Constant work through the row with machinery or grape harvesters cause soil compaction. This can lead to nutrient deficiency, waterlogging and crop stress the following year. The Bison coulters
Flash HTST tubular type pasteurizer (high temperature in a short time) for juices and other non-alcoholic beverages is designed to thermally fix the beverage necessary to deactivate, through
The Speidel mashing container is the tried and trusted dipping-edge technology in a new design. It is made of food-safe and UV-resistant PE material (natural colour without pigments) and is
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.