Safety valve, tank for nitrogen installation. The valve is also designed to protect the wine with an inert gas, in this case nitrogen, without causing an increase in pressure in the tank. The
Professional stainless steel decanter valve for removing wine from the sediment. The tube can be positioned to collect the wine from above the sediment. The valve can be connected to any source
The weeder, hydraulic, tilting row cultivator is used for mechanical removal of weeds growing in the bushes, between the seedlings. A gently operating sensor tilting the cultivator protects the
Der Immervolltank wurde für die Verarbeitung von Rotwein entwickelt und ist standardmäßig mit einem geneigten Boden und einer großen quadratischen Tür ausgestattet. Er
Der manuelle Rinser mod. SM wurde entwickelt, um leere Flaschen und Gläser vor dem Füllvorgang zu spülen.
Dank seiner Größe und des reduzierten Gewichts ist dieses
Centrifugal submersible pump made of stainless steel for pumping fruit pulp (pulp) from barrels with a capacity of 220 l to the distiller. The pump is very handy and easy to use. Can run
The pre-pruner is used to remove the one-year-old wood and can be used in cordon systems as well as for spur training. The cutting head is equipped with a different number of cutting pairs
Pump with a flexible impeller for the gentle transport of wines, juices, fruit and grape pulp. The pump is equipped with an inverter.
Capacity
Speed
max.
ROTOCAP VINPILOT®
Helfen Sie dabei, Farbe und Tannine aus den Traubenschalen zu extrahieren, indem Sie den oben im Tank gesammelten Most vorsichtig mit VinPilot® RotoCap
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
Oenoferm® Arôme
Yeast for the production of aromatic white and rosé wines
Yeast selected for its excellent fermentation performance at low temperatures with a high aromatic
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.