Internal diameter 32.20 mm
External diameter 50.50 mm
Thickness / Height 2.10 mm
MaterialVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Approvals Acc. to FDA CFR21:
Internal diameter 26.20 mm
External diameter 50.50 mm
Thickness / Height 2.10 mm
MaterialVMQ/300 26,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332148741
Approvals Acc. to FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
The rotary rinsing machine mod. TP10/R is designed to rinse new bottles, to clean the inside from powder and any small particle, prior to the filling operation, with a recycling system for using a
NADALIÉ TRADITION-Fässer wurden mit größtem Respekt vor der Tradition entworfen.
Sie sind das Ergebnis einer sorgfältigen Auswahl der besten französischen
Tanks with rectangular manway door are used for maceration and fermentation of wine or for wine storage. Rectangular door enables an easy discharge and cleaning of tank. Controlled fermentation
With this versatile cask you can make your own drinks, keep them fresh for months and tap some off every day - without heating and without adding chemical preserving agents.
SWEET
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
Der vorgestellte Filter ist für die Filtration von Wein und vor allem für die Filtration von Wein mit Sedimenten bestimmt, die nach dem Entfernen des Weins von oberhalb des Sediments
Stainless steel tank with conical bottom for storage, sedimentation. The tank can be equipped with a cooling/heating jacket.
Type
Capacity (L)
Capacity (US
Zbiornik przeznaczony do umieszczenia pod aparat destylacyjny, do odbioru destylatu. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu: V ~ 120 dm3
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.