Oenoferm® Arôme
Yeast for the production of aromatic white and rosé wines
Yeast selected for its excellent fermentation performance at low temperatures with a high aromatic
Would you like to work permanently with only a single-sided undervine care device, but as comfortably and safely as possible? For this case we have developed the SB MONO, which can be used for
The Speidel mashing container is the tried and trusted dipping-edge technology in a new design. It is made of food-safe and UV-resistant PE material (natural colour without pigments) and is
Automatischer Etikettierer (Etikettierer) des renommierten italienischen Herstellers ENOS zum Etikettieren von Weinflaschen.
Standardmäßig bringt das Gerät zwei Etiketten an
HANDKAPSELBÜGLER (2- Arbeitsgänge) für die Glättung der SEKTKAPSELN mit einer maximalen Länge von 150 mm. Die Maschine ist ausgestattet mit Gummimuffen für
EBP1200 - diese kontinuierliche Pressanlage vereint innovative Presstechnik und hohe Leistung mit einfacher Bedienung. Pneumatische Bandspannung, automatische Bandregulierung,
The PZ tanks with air cap is used for fermentation and storage of wine and other alimentary liquids. The high polished tank’s inside does not allow the capture of wine scale and facilitates
Mash tun, electrically heated, with heating jacket. The double-wall construction in the housing and bottom allows for quick and energy-efficient heating and cooling of the mash.
Polished
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.