PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Maltman® - The malt mill by Sommer for brewers and distillers
Freshly ground malt contributes to the purity and intense flavor when brewing beer and distilling whiskey or spirit.
Der vorgestellte Filter ist für die Filtration von Wein und vor allem für die Filtration von Wein mit Sedimenten bestimmt, die nach dem Entfernen des Weins von oberhalb des Sediments
Yeast Oenoferm Veltliner F3 20 g per 100 l Dried yeast selected for white wines, promoting the fruity, pepper-spicy aroma of the Grüner Veltliner.
Product
An independent crushing unit that can be placed in several points of grapes reception and sorting line or directly onto the loading door of the pneumatic press in Kappa Direkt model.
It
Enolmaster is a vacuum filler with small dimensions, very easy to use and at the same time filling the features of a very professional devices. The capacity of the device is up to 300 bottles (750
Semiautomatic labeller on wheels, with top moving roller to block the product after the positioning.
The machine is supplied with 2 labelling heads to stick label and back label or as an
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia winorośli bez ingerencji w strukturę gleby. MULTICLEAN
Trenolin® ProStab
Enzymatic stabilisation of proteins in wine
Trenolin® ProStab acts on thermolabile chitinases and thaumatin-like proteins, which play a decisive role in turbidity
The Bucher XPro is designed to process whole bunches, destemmed and / or crushed grapes as well as fermented pomace. This grape press is especially dedicated for a selection of qualitative
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.