PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
High-quality household electric pasteurizer for jars and preserves. The container is made of stainless steel, the bottom of the pot is made of stainless steel. Capacity 30 liters, which allows
A specialized stainless steel centrifugal pump for transporting hot brew after distillation. Pump housing and impeller made of stainless steel. Stainless steel engine cover. The pump body with the
Centrifugal mill with replaceable stainless steel screens for adjusting the degree of shredding for pomaceous fruit, stone fruit and berries. Available with frame as
De-stoning / straining system with changeable screens and adjustable rotor for de-stoning and straining fruit and berries. The stones are ejected separately from the mash.
Processable
PLUG & PLAY-PUFFERSTATION.
Für eine optimale Kühlwasserverteilung und um die Schalthäufigkeit des Kompressors gering zu halten, empfehlen wir den Einsatz einer externen
Oenoferm® FinesseWines with improved mouthfeel and elegant fruitiness
An excellent fermentation behaviour gives white and rosé wines a lot of fruit and a precise aromatic profile. At
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.