PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
EKO-10 is a semi-automatic table-top labelling machine, able to stick front and back label during the same cycle. This machine allows to label round glass bottles but also square bottles, pots and
Washing system of stainless steel for fruits and vegetables with attached pivoting centrifugal mill. The washing system consists of sorting grid, washing vessel, chain conveyor and add-on pivoting
Replacement air gasket for stainless steel variable capacity fermentation and wine storage tanks.
Available diameters of gaskets:
350 mm
400 mm
450 mm
500 mm
550 mm
600 mm
650
General characteristics
The WPs-type pump is used in the food industry, especially for small capacity production processes. The WPs is a centrifugal pump and, together with its drive motor, is
Flash HTST plate type pasteurizer (high temperature in a short time) for juices and other non-alcoholic beverages is designed to thermally fix the beverage necessary to deactivate, through
Measurement of one tank temperature by an industrial sensor
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Ffeeders are tested and certified under the European PED Directive. They are constructed of stainless steel and support pressures greater than those typically used in sparkling wine making to
Diese kontinuierliche Obstpresse bzw. Mostpresse vereint innovative Presstechnik mit einfacher Bedienung. Pneumatische Bandspannung, automatische Bandregulierung und Hochdruck-Bandreinigung
The particularly robust yet lightweight trimmer enables you to work on slopes as well as on large flat surfaces. A fully modular design leaves almost nothing to be desired. The cutter bars can be
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.