Oenoferm® Arôme
Yeast for the production of aromatic white and rosé wines
Yeast selected for its excellent fermentation performance at low temperatures with a high aromatic
The RADIUS D represents a new generation of double-acting weed control equipment in the field of understock treatment.
The heart of the machine is the specially developed proportional valve
Automatic labeling machine for wine bottles up to 1000 b / h Automatic labeling machine from the renowned Italian manufacturer ENOS for labeling wine bottles.
As standard, the device applies
NADALIÉ TRADITION-Fässer wurden mit größtem Respekt vor der Tradition entworfen.
Sie sind das Ergebnis einer sorgfältigen Auswahl der besten französischen
Standard equipment: welded legs, cooling jacket, bottom valve 5/4"*, tap 3/4", upper valve 5/4", sample tap 1/2", vent 1/2" for water flow, thermometer, floating lid,
OBSTPRESSE LANCMAN VSPIX
Zum Trauben- und Obst-pressen…Einfach zum Pressen mit dem Wasserleitung-Druck 2,5 oder 3 bar (abhängig von Modell). Leichte Konstruktion, Deckel, Wahne und
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.