Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
A stainless steel gun for filling for example hot juice, wine. The outside diameter of the filling nozzel - 28 mm. Length of the filling nozzle: 175 mm. Rubber
Centrifugal submersible pump made of stainless steel for pumping fruit pulp (pulp) from barrels with a capacity of 220 l to the distiller. The pump is very handy and easy to use. Can run
Carbofresh Pro-Inox (ICS 210)
Quality improvement in white an rosé wines
The unique incorporation of fine carbon dioxide bubbles lends freshness and lightness to the flavour and body
The rotary rinsing machine mod. TP/10 is designed to rinse new bottles, to clean the inside from powder and any small particle, prior to the filling operation. The operator places by hand the
Der Korker ist für Natur- und Kunststoffkorken mit einem Durchmesser von 22-26 mm (wahlweise auch 28 mm) und einer Höhe bis 50 mm ausgelegt. Beim Verkorken wird der Korken in spezielle
Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic wykonane ze stali nierdzewnej.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
Basket press with pivoting round basket and hydraulic power unit. Easy and safe operation thanks to automatic pressure relief valve on hydraulic power unit.
Processable materials
Apples,
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
A specialized stainless steel centrifugal pump for transporting hot brew after distillation. Pump housing and impeller made of stainless steel. Stainless steel engine cover. The pump body with the
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.