Centrifugal mill with replaceable stainless steel screens for adjusting the degree of shredding for pomaceous fruit, stone fruit and berries. Available with frame as option.
Processable
Isobaric filling machine for sparkling wines. Maximum working pressure 4 bar. 4 filling nozzles. Filling ranges from 0.2 to 2 liters. Capacity from 150-200 b/h. Dimensions: 800x830x1600mm.
Manual Bag in Box filling system with feed line vessel for hot filling of fruit and vegetable juice in 3, 5, 10 and 20 l standard Bags.
Technical data
Scope of
Spezieller kleiner Verschließkopf komplett aus Edelstahl, ausgestattet mit der No-Cap-No-Roll-Sicherheitsvorrichtung zum Verschließen von Aluminiumkappen von 12 [mm] bis 18 [mm] und
MOD-Dampferzeuger. TD9 ist zur Desinfektion von Fässern, Abfüllmaschinen, Filtern, Tanks und anderen Geräten bestimmt.
MAXIMALE ARBEITSLEISTUNG 9,9 KW
SPANNUNG 1-220V,
An example of a set for mechanical weed control in the axis of the grapevines: the Radius SL eco hoe on the SB2 frame. The frame width is hydraulically adjustable from 1.7 to 3.2 m.
Der manuelle Rinser mod. SSM spült leere Flaschen und Gläser vor dem Abfüllvorgang. 2 Düsen sind zum Spülen mit Wasser und Düsen zum Blasen mit Druckluft oder
e.AscorbicPure ascobic acid (Vitamin C), as oxidation prevention
e.Ascorbic is an efficiently acting, oxygen reducing agent. Ascorbic acid contains a dienol group. When oxidized, the dienol
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.