Basket press with pivoting round basket, top-mounted pivoting centrifugal mill RM1,5 and hydraulic power unit. Easy and safe operation thanks to automatic pressure relief valve on hydraulic power
The production of sparkling wines using the Charmat Martinotti method is fundamentally different from the traditional method. The so-called Charmat method is faster and cheaper. Production is
S / A PNEUMATISCHE Verschließmaschine einfach zu bedienen. TSP-2002 wurde als Tisch- oder Laborabdeckmaschine geboren und kann dank eines Bedieners ca. 500 b / h produzieren.
Das
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Safety valve, tank for nitrogen installation. The valve is also designed to protect the wine with an inert gas, in this case nitrogen, without causing an increase in pressure in the tank. The
Yeast Oenoferm Zweigelt F3
Yeast intended for the fermentation of red wines from Zweigelt grapes, promoting the character of this variety.
Product description:
Oenoferm®Zweigelt is
The valve is used to maintain a constant carbon dioxide pressure in the fermentation tank in the range of 0.2-3 bar. Valve made of AISI304 stainless steel.
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.