PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Vibrating tables TVC 2000/TVL 3500 for conveying and manual sorting of grapes. Designed with draining grates at the start of the tables to work with grapes containing large portions of juice.
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Collection basin with 1 mm coarse screen. Easy and safe operation thanks to fully automatic impeller pump. Juice collection tank is suitable for all Voran presses.
Thanks to the pump fresh
Table applicator of self-adhesive labels for cylindrical containers. As standard, the device sticks the front and back labels. The applicator is also recommended for containers with low physical
Eine Badewanne, ein Tank auf Rädern, ausgestattet mit einer schicken Pumpe zum Waschen von Tanks mit verschiedenen Arten von Reinigungslösungen. Vollständig aus Edelstahl Aisi 304
AUTOMATIC LINE LABELING MACHINE suitable for labeling sparkling and still wines: the machine can be equipped with a shrinker for aluminum caps (sparkling wines) and a shrinker for heat-shrinkable
Rheingau Rieslings enjoyed a global reputation at the end of the nineteenth century. In addition to the climate conditions, it was above all the special microbiota that had a decisive influence on
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.