The pre-pruner is used to remove the one-year-old wood and can be used in cordon systems as well as for spur training. The cutting head is equipped with a different number of cutting pairs
The driven disks are used to pull soil out of the vine area, for clearing or to cut furrows, for example to better deposit liquid manure or natural fertilizer.
The production of sparkling wines using the Charmat Martinotti method is fundamentally different from the traditional method. The so-called Charmat method is faster and cheaper. Production is
Standardzubehör
Der Futterdämpfer besteht aus Edelstahl, der gegen hohe Temperaturen beständig ist.
Der Kessel kann leicht durch Umdrehen geleert werden.
Der Feuerraum ist
MANUAL BENCH LABELER suitable for self-adhesive labels to be applied on cylindrical containers, equipped WITN ONE SINGLE LABELING STATION for dispensing the front label (or front and back labels
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.