Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
With this versatile cask you can make your own drinks, keep them fresh for months and tap some off every day - without heating and without adding chemical preserving agents.
SWEET
Tanks mit variabler Kapazität sind in letzter Zeit zu einem festen Bestandteil der Weinindustrie geworden. Sie bieten kleinen und wachsenden Weingütern die vollständige Kontrolle
The leaf remover is used for mechanical defoliation of the grape zone and can be used from flowering until shortly before harvest.
The leaves are sucked in by a suction roller and plucked
The RADIUS D represents a new generation of double-acting weed control equipment in the field of understock treatment.
The heart of the machine is the specially developed proportional valve
MOBILE CIP UNIT (CLEANING IN PLACE)
The mobile unit for Cleaning In Place (CIP) is equally applicable for small ang big wineries. It gives possibilities for preparation of the cleaning solvents
Self-priming eccentric screw pump mounted on a running gear with dry-run protection, level sensor and welding adapter. Pump with frequency converter and bypass. Fittings DIN DN
MOD-Dampferzeuger. TD9 ist zur Desinfektion von Fässern, Abfüllmaschinen, Filtern, Tanks und anderen Geräten bestimmt.
MAXIMALE ARBEITSLEISTUNG 9,9 KW
SPANNUNG 1-220V,
Semiautomatic labeller on wheels, with top moving roller to block the product after the positioning.
The machine is supplied with 2 labelling heads to stick label and back label or as an
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.