PVC-Schlauch, verstärkt mit einer Spirale aus verzinktem Stahl, zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten: wein, saft. Temperaturbereich: -5 °c 65 °c.
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
The highest quality screw pump with frequency inverter. It is excellent for the transport of very delicate mediums.
Additional options (additionally payable):
pressure
Frutase® EG PressIdeal pressing preparation of apple mashes
For effective pome fruit mash treatment. The product is derived from a recombinant microbiological source (EC. 3.2.1.15).
At a
Twin belt press with pneumatic belt tensioner, automatic belt control, high pressure belt cleaner and brush cleaning system for the belt. The mash is applied to the belt in a uniform layer by the
DESCRIPTION
The SR are mobile direct-cooling and heating units, consisting of a cooling aggregate in the upper part and a tubular heat exchanger in the lower part. Heating is performed in the
Crossflow filtration makes a perfectly clear product without any clarifying agent and/or filter aid requirement. When a clarifying treatment with bentonite or other clarifying agents is
With this versatile cask you can make your own drinks, keep them fresh for months and tap some off every day - without heating and without adding chemical preserving agents.
SWEET
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.