Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Automatic linear labeling machine adapted to cylindrical containers, equipped with one labeling station. Thanks to the new labeling system using opposing rollers, the machine can run at high
Oenoferm STRUCTURE
Specially developed for the fermentation of full-bodied, tanninrich and colour intensive red wines. Provides aromas of cherries, berries and nuts and it supports the
High-quality household electric pasteurizer for jars and preserves. The container is made of stainless steel, the bottom of the pot is made of stainless steel. Capacity 30 liters, which allows
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Immersion electric heater for heating wine, juices or other beverages. Made of stainless steel.
Temperature regulation from 0 to 40°C
Bar length: approx. 600 mm
Diameter:
PU-Schlauch mit eingebetteter Spirale aus verzinktem Stahl zum Ansaugen und Fördern von Lebensmittelflüssigkeiten und Lebensmittelölen. Arbeitstemperatur: -40 ° C 40 ° C.
Halbautomatische etikettiermaschine, die im selben Arbeitszyklus Frontetikett und Ruckenetikett kleben kann. Sie gibt die Mglichkeit, zylindrische und viereckige Flaschen, Glaser uns auch andere
Dieser Edelstahl-Lagertank ist einer der ältesten Modelle in Letinas Sortiment. Im Laufe der Jahre erprobt und getestet, hat es seine Vielseitigkeit und seinen Wert immer wieder unter Beweis
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.