Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
The SEMIAUTOMATIC TRIBLOCK assembles in a single machine the functions of filling, corking and wire-hooding. It is suitable for the bottling in glass containers with a diameter ranging from 55 to
Verschließkopf mit sechs Armen, komplett aus Edelstahl, ausgestattet mit der No-Cap-No-Roll-Sicherheitsvorrichtung für spezielle Anwendungen und Halsabschluss mit doppeltem Gewindeanfang.
Freezers for bottlenecks facilitate the removal of yeast (sediments) that settle inside inverted bottles during the repair process, in the production of sparkling wine, champagne (method
Die 50P1 ist eine Packpresse mit Schiebebiet (verschiebbarer Saftwanne) und Hydraulikaggregat. Die Befüllung mit Maische und das Entleeren des Tresters der Obstpresse wird durch das
Oenoferm® Color
Full-bodied red wines with cherry accents
Color is a Saccharomyces cerevisiae var. bayanus which promotes the formation of deep and stable color in red wines. The
The variable mulcher for wine and fruit growing works excellently in vegetation management and is also suitable for shredding vine cuttings. It is driven by a 540 rpm PTO and a factory supplied
The BLENDTECH Premix monoblock device is a complete system for the preparation of carbonated soft drinks by mixing the syrup with deaerated water and then carbonating it. Two or more ingredients
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.