Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
The driven disks are used to pull soil out of the vine area, for clearing or to cut furrows, for example to better deposit liquid manure or natural fertilizer.
Table applicator of self-adhesive labels for cylindrical containers. As standard, the device sticks the front and back labels. The applicator is also recommended for containers with low physical
Basic equipment:
conical off-centered bottom
geared motor with mixer
flow breaker
flap cover
type plate with note card
wheels
ball valve DIN DN32 on clean discharge
ball valve
The rotary rinsing machine mod. TP10/R is designed to rinse new bottles, to clean the inside from powder and any small particle, prior to the filling operation, with a recycling system for using a
Capacity: 1000 L/h 7,5 kW
Maximum temperature: 90 °C
Two homogenizing phase: 1.: 200 bar, 2.: 50 bar
Feeding pressure requested: 2 bar
Voltage: 400 V
Consumption of water: 70-90
Automatic linear labeling machine adapted to cylindrical containers, equipped with one labeling station. Thanks to the new labeling system using opposing rollers, the machine can run at high
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 16-27 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
A modern column distiller for the production of the highest quality fruit and grain distillates, including plum brandy, wine spirits, and pome fruit distillates - apples, pears, etc.
Halbautomatische etikettiermaschine, die im selben Arbeitszyklus Frontetikett und Ruckenetikett kleben kann. Sie gibt die Mglichkeit, zylindrische und viereckige Flaschen, Glaser uns auch andere
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.