Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
ZB Tank ZB Tanks sind geschlossene Behälter für die Fermentation der Würze, können aber auch zur Reifung und zum Lagern des Bieres benutzt werden. Sie sind aus hochwertigem
Płyty filtracyjne 20x20 cm - S60 - 6 mikronów do prefiltracji i klarujące.
Prezentowane płyty (wkłady) celulozowe wykorzystywane są w filtrach płytowych. Doskonale
Washing system of stainless steel for fruits and vegetables with attached pivoting centrifugal mill. The washing system consists of sorting grid, washing vessel, chain conveyor and add-on pivoting
With this versatile cask you can make your own drinks, keep them fresh for months and tap some off every day - without heating and without adding chemical preserving agents.
SWEET
Automatic linear labeling machine adapted to cylindrical containers, equipped with one labeling station. Thanks to the new labeling system using opposing rollers, the machine can run at high
Eccentric screw pump driven by a continuously variable gear. The pump speed and thus the flow rate of the pump can be precisely adjusted by turning the knob. This increases the service life of the
MOD-Dampferzeuger. TD9 ist zur Desinfektion von Fässern, Abfüllmaschinen, Filtern, Tanks und anderen Geräten bestimmt.
MAXIMALE ARBEITSLEISTUNG 9,9 KW
SPANNUNG 1-220V,
Die 100P1 ist eine Packpresse mit Schiebebiet (verschiebbarer Saftwanne) und Hydraulikaggregat. Das Schiebebiet erleichtert die Befüllung mit Maische und das Entleeren des Tresters. Diese
Bulk bin lifter including hydraulic power unit for specialised bin sizes (up to LxWxH = 1250x1200x970). This bin dumper is for easy and consistent filling of washing
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.