Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
with its state-of-art technology, the filling machine represents a supreme achievement in the field of filling and bottling of wine, juice and other liquids. The unit is made of high quality
Diese kontinuierliche Obstpresse bzw. Mostpresse vereint innovative Presstechnik mit einfacher Bedienung. Pneumatische Bandspannung, automatische Bandregulierung und Hochdruck-Bandreinigung
Verschließkopf mit vier externen unabhängigen Federn, komplett aus Edelstahl, ausgestattet mit der No-Cap-No-Roll-Sicherheitsvorrichtung zum Verschließen von Aluminiumkappen von
The leaf remover is used for mechanical defoliation of the grape zone and can be used from flowering until shortly before harvest.
The leaves are sucked in by a suction roller and plucked
The wineficator romat with a pneumatic cylinder with suppressor is used for the winefication of red and white wine grapes. It can also be used for the fermentation and the storage of wine. An
Washing system consisting of washing vessel, vertical auger-type elevator and add-on centrifugal mill RM5,5 for belt presses (except EBP350). The pivoting turret allows the upper section to be
A modern column distiller for the production of the highest quality fruit and grain distillates, including: plum brandy, wine spirits, pome fruit distillates - apples, pears, etc.
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.