Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Washing system of stainless steel for fruits and vegetables with attached pivoting centrifugal mill. The washing system consists of sorting grid, washing vessel, chain conveyor and add-on pivoting
Grape destemmer made of stainless steel with a shredder from the renowned Austrian company WOTTLE.
The device enables various methods of processing grapes: destemming + crushing, destemming
Eine vielseitig einsetzbare Pumpe, die mit zwei Drehzahlen betrieben wird. Motorschutzschalter serienmäßig.
Ausführung
Edelstahl-Pumpengehäuse
polumschaltbarer
VINPILOT® VENTURI, EFFIZIENTE BELÜFTUNG
Der Venturi VinPilot®-Anschluss sorgt für eine effiziente und automatische Belüftung des Rotweins während des Pumpens.
Hungarian oak barrel - 50 liters. Condition: new. Standard toasting level inside: Medium.
About barrels:
Wood: Carefully selected 120 years old sessile oak
Centrifugal submersible pump made of stainless steel for pumping fruit pulp (pulp) from barrels with a capacity of 220 l to the distiller. The pump is very handy and easy to use. Can run
Diese kontinuierliche Obstpresse bzw. Mostpresse vereint innovative Presstechnik mit einfacher Bedienung. Pneumatische Bandspannung, automatische Bandregulierung und Hochdruck-Bandreinigung
The special feature of the TERACTIV FLEX within this product group is its hydraulic width adjustment. RADIUS SL, RADIUS SL PLUS, GSP disk, finger roller and finger hoe can be attached to the
The weeder, hydraulic, tilting row cultivator is used for mechanical removal of weeds growing in the bushes, between the seedlings. A gently operating sensor tilting the cultivator protects the
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.