Safety valve, tank for nitrogen installation. The valve is also designed to protect the wine with an inert gas, in this case nitrogen, without causing an increase in pressure in the tank. The
Pasteurizing bath is suitable for the heat treatment of packaged fruit preparations (jam, wafers, herbs) or fermented preparations (vinegar, beer) and pickles. The packaging must be heat resistant
Eine Badewanne, ein Tank auf Rädern, ausgestattet mit einer schicken Pumpe zum Waschen von Tanks mit verschiedenen Arten von Reinigungslösungen. Vollständig aus Edelstahl Aisi 304
Płyty filtracyjne 40x40 cm - S60 - 6 mikronów do prefiltracji i klarujące.
Prezentowane płyty (wkłady) celulozowe wykorzystywane są w filtrach płytowych. Doskonale
Yeast Oenoferm Veltliner F3 20 g per 100 l Dried yeast selected for white wines, promoting the fruity, pepper-spicy aroma of the Grüner Veltliner.
Product
FX-10H is a semi-automatic table-top labelling machine, able to stick front and back label during the same cycle. The product is standing on a small platform in between the three
UHT sterilization systems are designed to sterilize beverages at temperatures as high as 145°C. UHT (Ultra-high temperature processing) - sterilization of food products, consisting in rapid,
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Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.