Destiller

Tannins, Tannivin® Multi

Hersteller:
Combined tannins for mash, must and clarification Tannivin® Multi is a new, high purity, botanical oenological tannin. The product is the siehe vollständige Beschreibung
BESCHREIBUNG
Combined tannins for mash, must and clarification
Tannivin® Multi is a new, high purity, botanical oenological tannin. The product is the optimum combination of a proven tannin with a quebracho tannin. This combines the benefits of both tannins.
 
At a glance:
Product Combination of a well-proven tannin with a Quebracho tannin
Range of use Mash, in the must and in the wine sector
Special features
Stabilising and colour-preserving effect
Improvement of the sensory properties
For micro-oxidation and micro-oxygenation

Dosage: 
Red wine mashes 2 ‐ 20 g/100 L
White wine juice 2 ‐ 10 g/100 L
Red wine 2 ‐ 20 g/100 L
White wine 1 ‐ 10 g/100 L
Avoidance of clarification problems 3 ‐ 5 g/100 L Tannivin® Multi first, followed by clarification and fining with colloidal silica and gelatine.
Packaging unit 0,5 kg
25 kg
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Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.