DIN 11851 Armaturen

Destiller
Hersteller: Valvo
Professional stainless steel decanter valve for removing wine from the sediment. The tube can be positioned to collect the wine from above the sediment. The valve can be connected to any source
DIN liner/liner connector made from AISI 304.
Wählen Sie eine Variante aus:
Hersteller: Risso
Wizjer przepływu, przeziernik. Materiał wykonania AISI 304. Możliwość wykonania również w stali AISI 316. Wytrzymałość do 6 bar.  
Wählen Sie eine Variante aus:
Hersteller: BP
Sight glass DIN, AISI 304.  ​
Wählen Sie eine Variante aus:
SIZE A B C D D1 L L1 CODE 40 DIN DN40 DIN DN40 ∅38 G
SIZE A B C L1 L2 R CODE 25 DIN DN 25 DIN DN 25 ∅25 59˛5 56˛5 43˛5 5512525 32 DIN DN
IZE A B C L1 L2 R CODE 25 DIN DN 25 DIN DN 25 ∅25 56˛5 56˛5 43˛5 5612525 32 DIN DN
Hersteller: Risso
Trójnik równoramienny. Materiał wykonania AISI 304 albo 316. 
Professional wort aerator with aerating stone in sintered stainless steel. Steam sterilisable. To be mounted behind your platecooler. Can also double as a carbonating stone for force carbonation.
Wählen Sie eine Variante aus:
Hersteller: Risso
AISI 304 stainless steel fitting with DIN 11851 thread for a flexible hose with a food seal, notched.
Wählen Sie eine Variante aus:
Hersteller: Guth
The valve is used to maintain a constant carbon dioxide pressure in the fermentation tank in the range of 0.2-3 bar. Valve made of AISI304 stainless steel.
Hersteller: BP
Sight glass DIN, AISI 304 with LED backlight.  ​
Hersteller: BP
AISI 316L EPDM stainless steel reverse valve. Reverse valves prevent two-way fluid flow. Opening pressure 0.02-0.1 bar.
Hersteller: BP
Flow sight glasses made of AISI 304 or 316L stainless steel.
Hersteller: Risso
AISI 304 stainless steel barbed fitting for a hose with a DIN reduction DN 25 x 21.
17 14 days
Hersteller: SABA
Diese Geräteserie wurde zur Messung des Flüssigkeitsdurchflusses entwickelt. Die messbaren Durchflussraten reichen von einem Bruchteil eines m³/h bis zu 50 m³, mit einer
Sie wissen nicht, welches Produkt
wählen?
HELFEN
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
Zertifizierter Önologe, Absolvent der Universität für Landwirtschaft in Krakau, Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.