Fass aus amerikanischer Eiche mit einem Fassungsvermögen von 225 Litern des renommierten französischen Herstellers Seguin Moreau.
TECHNISCHE EIGENSCHAFTEN:
URSPRUNG &
Fraîcheur is intended for white wines that the winemaker seeks to express grape variety specificity, while still respecting the wine’s fresh and floral character.
Principal grape
Automatischer Etikettierer (Etikettierer) des renommierten italienischen Herstellers ENOS zum Etikettieren von Weinflaschen.
Standardmäßig bringt das Gerät zwei Etiketten an
OBSTPRESSE LANCMAN VSPIX
Zum Trauben- und Obst-pressen…Einfach zum Pressen mit dem Wasserleitung-Druck 2,5 oder 3 bar (abhängig von Modell). Leichte Konstruktion, Deckel, Wahne und
The leaf remover is used for mechanical defoliation of the grape zone and can be used from flowering until shortly before harvest.
The leaves are sucked in by a suction roller and plucked
Professional stainless steel decanter valve for removing wine from the sediment. The tube can be positioned to collect the wine from above the sediment. The valve can be connected to any source
Pneumatic grape press from a renowned Austrian manufacturer.
The new intelligent wine press is fundamentally revolutionizing grape processing and is the perfect combination of renowned Wottle
Verschließkopf mit sechs Armen, komplett aus Edelstahl, ausgestattet mit der No-Cap-No-Roll-Sicherheitsvorrichtung für spezielle Anwendungen und Halsabschluss mit doppeltem Gewindeanfang.
Storage or fermentation tank with cooling jacket.
Standard equipment
welded legs
cooling jacket
2 × fitting ½” for cooling/heating medium
total outlet - ball
Automatic labeller (labeler) from the renowned Italian manufacturer ENOS for labeling cylindrical glass bottles, e.g. for wine, beer. As standard, the device applies two self-adhesive labels from
Grape destemmer made of stainless steel with a shredder from the renowned Austrian company WOTTLE.
The device enables various methods of processing grapes: destemming + crushing, destemming
Kontaktieren Sie uns jetzt!
Unser Experte berät Sie!
Seweryn Fabijaniak
Experte für die Herstellungstechnologie von Weinen, Säften, Mets und vielen anderen Getränken. Ein erfahrener Berater im Bereich Design und Maschinen von weit gefassten Obst- und Gemüseverarbeitungsbetrieben.